gewoon.. puur genieten

Maak kennis met Ouddorp!

Ouddorp is gelegen op het eiland Goeree- Overflakkee in Zuid Holland. Ouddorp met zijn kilometers lange schone zandstranden, grotendeels bewaakt door de reddingsbrigade, geven u voldoende gelegenheid tot zwemmen, zonnebaden, (kite)surfen en wandelen. 

Ouddorp staat ook bekend om de prachtige omgeving. De kleurrijke bloemenvelden, grillige duingebieden, het schitterende Grevelingenmeer (grootste zout-watermeer van Europa) zijn allemaal per fiets over uitgebreide fietspaden te bereiken.

Toch liever een gezellig uitje of een sportieve activiteit? Onderstaand een overzicht van activiteiten in de buurt! Er zijn veel activiteiten te beleven in en rondom de omgeving van het bungalowpark.

Speeltuin 'De Flipjes'

Naast het bungalowpark ligt speeltuin ‘De Flipjes’. Al jaren is dit de leukste speeltuin van Goeree-Overflakkee. Glijbanen, kabelbanen,draaimolens, trampolines, alles is aanwezig voor een leuke dag in de speeltuin!

'De Mekkerstee'

Zeker voor de kleinste onder ons is ‘De Mekkerstee’ een bezoekje waard! Naast ontelbaar veel geiten zijn er nog veel andere boerderijdieren te zien en is er een leuk winkeltje met streekproducten.

't Zuiderdiep'

Voor een dag met wat minder mooi weer is een bezoek aan zwemparadijs ’t Zuiderdiep’ zeker een aanrader! Een mooi zwemparadijs met verschillende zwembaden en glijbanen. Tevens is er een bubbelbad.

'A SEAL'

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt.

'Neeltje Jans'

Voor een leuke dag met veel zeedieren en attracties bezoek je deltapark ‘Neeltje Jans’. Daarnaast leer je er ook van alles over de Delta werken.

'Het Arsenaal'

Het grootste piratenpark van Nederland is te vinden op een half uurtje rijden van het bungalowpark. In dit roversnest is voor iedereen wat te beleven!