Postadres:
Simon & Klara Bremer
Prins Hendrikweg 32
3253 BV Ouddorp
Nederland

 

Telefoonnummer 0031 187681319 / 0031 613497774
E-mailadres info@jonkerstee.nl
Website www.bungalowparkjonkerstee.nl

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op! Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bungalowpark Jonkerstee

Prins Hendrikweg 32

3253BV Ouddorp

info@jonkerstee.nl

Telephone: 0031187681319

Bungalowparkjonkerstee.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de reserveringen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Wanneer u een bungalow huurt bij Bungalowpark Jonkerstee, wordt er gebruik gemaakt van een aantal persoonijke gegevens. Dan wilt u natuurlijk weten wat er met deze gegevens gebeurt. In dit privacybeleid leggen wij u uit welke gegevens we verzamelen en wat we met deze gegevens doen.

De website www.bungalowparkjonkerstee.nl is eigendom van Bremer Verhuur. Bremer Verhuur zal ten alle tijden uw persoonlijke gegevens bewaken en beschermen.

Juridische gronden gebruik persoonsgegevens
Zoals in de wet aangegeven, moet Bungalowpark Jonkerstee kunnen aantonen wat de ‘juridische gronden’ zijn om persoonsgegevens te gebruiken. Bungalowpark Jonkerstee heeft persoonsgegevens nodig om de overeenkomsten na te komen. Denk hierbij aan het reserveren van uw verblijf of contact met de klantenservice.

Welke persoonsgegevens worden er verzameld? Bij het bezoeken van de website en telefonische boeking worden de volgende persoonsgegevens verzameld:
• Voor- en achternaam;
• E-mailadres;
• Telefoonnummer;
• Betaalmethode;
• Uw e-mailadres
• IP-adres;
• Browsersoftware en besturingssysteem;
• Overige persoonsgegevens die u telefonisch, per e-mail of via het contactformulier aan ons verstrekt.

Waarom worden deze gegevens bewaard?

De allerbelangrijkste reden voor het bewaren van de persoonsgegevens is de reservering van uw verblijf. Deze gegevens worden verwerkt en ontvangt u een reserveringsbevestiging via de e-mail. Voor eventuele informatieverstrekking of andere vragen kan er ook altijd een contactmoment plaatsvinden.

Hoelang worden de gegevens bewaard

Voor het bewaren van de gegevens zijn er vaste termijnen opgesteld.
Voor de belastingdienst zijn wij verplicht uw gegevens 7 jaar lang te bewaren in onze financiële administratie.
Uitschrijven en aanpassen/verwijderen persoonsgegevens
Persoonsgegevens kunnen altijd worden aangepast door de desbetreffende persoon. Telefonisch kan er contact worden gezocht met de klantenservice, welke na controle, de persoonsgegevens aanpassen of volledig verwijderen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Bel Bungalowpark Jonkerstee via 0187681319 of stuur een mail naar info@jonkerstee.nl.

Contactgegevens

Adres
Bungalowpark Jonkerstee
Prins Hendrikweg 32
3253 BV Ouddorp

Contact opnemen met Bungalowpark Jonkerstee kan via info@jonkerstee.nl of via 0187681319.

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.
Laatst gewijzigd 20 Mei 2018